Eva Grimstad

Jeg har vært styremedlem i Kvamskogen Vel i 2 år før jeg nå er valgt til styreleder. Jeg har hatt hytte på Kvamskogen siden 1985 og har ellers benyttet Kvamskogen til skiturer om vinteren siden jeg var liten. Jeg er mormor med 6 barnebarn som alle benytter hytten vår på Kvamskogen.
Jeg har lang og bred erfaring fra styrearbeid. Jeg har også politisk erfaring fra 12 år i Bergen Bystyre(H) og 4 år som kommunalråd for fritid- og kultur. Jeg er utdannet innenfor pedagogikk og ledelse og har vært rektor i bergensskolen i mange år.
Jeg har i unge år etablert en privat barnehage med tilknyttet fritidshjem og grendahus. I mine første år etter at jeg sluttet i politikken, var jeg prosjektdirektør hos Christian Michelsen Research hvor jeg var medgründer til etablering av Bergen Vitensenter. Jeg var Vitensenterets første direktør.
Jeg deltok i etableringen av Vest-Norges Opera, Norges første regionopera, og var styreleder i 8 år.
Jeg ønsker å bidra til at alle som benytter Kvamskogen som friluftsområde, både sommer og vinter, får gode forhold. Jeg ønsker å bidra til at Kvamskogen utvikles videre til et enda bedre område for friluftsliv med aktivitetsområder for alle aldersgrupper.