Annie Dyngeland Hessen

Jeg bor i Bergen sammen med min samboer og 2 aktive gutter på 6 og 11 år.

Jeg jobber som kurs- og konferanseansvarlig hos Institutt for Psykologisk Rådgivning i Bergen.

Når landet stengte ned mars 2020 fikk vi endelig napp på en hytte på Kvamskogen, nærmere bestemt på Byrkjesete. De første årene som hytteeiere ble noe spesiell med tanke på Corona-situasjonen og vi valgte da å bruke tiden til å totalrenovere hytten. Vi er nå endelig ferdig med dette arbeidet og vi nyter hvert øyeblikk vi er på hytten.

Kvamskogen har jeg alltid tidligere tenkt på som en vinterdestinasjon. Det skyldes nok at vi i barndommen pleide å reise til både «Aktiven» og Eikedalen, for å stå på snowboard og slalomski. En av de tingene som overrasket meg mest etter at vi fikk hytte på Kvamskogen, var at vi bruker hytten like mye om sommeren som på vinteren. Ja, Kvamskogen er rett og slett en perfekt helårsdestinasjon. 

Jeg ønsker å være med å bidra til arbeidet med å gjøre Kvamskogen til et hyggelig, trygt og aktivt sted, for både store og små.

Sammen står vi sterkere. Vi trenger derfor en velforening som kan fronte saker som vi hytte- og campingvogneiere brenner for.