Ulf Rasmussen

I hele min oppvekst var jeg ofte på Kvamskogen sammen med mine foreldre og mine tre søsken. Enten var det snakk om dagsturer via veldig svingete veier og røyking i bilen før vi var på «Skogen», eller så leide vi i mange år hytter i hhv. Steinsdalen og ved Mødalstrekket.  For 14 år siden så kjøpte vi selv en hytte i Furedalen, der hele familien trives veldig godt.

Som den engasjerte personen jeg er, så takket jeg til å gå inn i KV styret når forespørselen kom og bidra med entusiasme og gjennomføringskraft for foreningen og foreningens medlemmer.

Jeg har lang fartstid fra styrearbeid både innen næringslivet og idretten (er pt. nestleder i Arna-Bjørnar Fotball) og sitter også i dag i en rekke styrer. Bla. i flere selskaper der jeg er eier eller medeier.

Min profesjonelle karriere dreier seg om å skape konkurransekraft og utvikle bedrifter og organisasjoner, noe jeg har jobbet med i hele min karriere. I tillegg så har jeg vært med å starte opp flere nye virksomheter, og senest et oppstartsselskap som har utviklet en smart teknologisk løsning (app) for å redusere matsvinn i dagligvarehandelen.

I Kvamskogen Vel så brenner jeg for å «vitalisere» Kvamskogen ift. infrastruktur og attraktivitet og at Kvamskogen «rustes opp» som destinasjon på samme måte som andre frilufts – og skidestinasjoner.

Ny bilvei, tunnel løsning, fartsbegrensning, nye ski og turløyper og opprustning og fornyelse av infrastruktur på «Skogen» generelt er i så måte verd å engasjere seg i syns jeg.