Vel gjennomført NM i orientering på Kvamskogen

«Først og fremst: Arrangementet ble 100% vellykket og tilbakemeldingene fra utøvere og forbund var veldig gode!

 

95% av løypene gikk godt utenfor hytteområdene på Kvamskogen, men skal vi inn/ut av Furedalen 2 ganger er det vanskelig å unngå bebyggelsen. Tusen takk for at vi fikk legge løypene innimellom/i disse områdene!  De siste dagene er benyttet til å hente inn poster og merkebånd i skogen – når denne uken er over skal alt være tatt inn.  Også en takk for at poster og annet i skogen har fått stått i «fred» – ikke én post eller merke er blitt rørt i løpet av dagene vi som arrangør har hatt område på «lån».  All honnør til dere som eiere og brukere av området!

 

Vi har laget et fantastisk bra kart over hele Kvamskogen (Eikedal – Mødal – Tokagjel – Steinskvanndalen).  Foreløpig er kartet til salgs gjennom idrettslagene Varegg eller Samnanger, men fra kommende helg vil vi tilby salg også på «Besten» på Bjørkheim og på litt sikt på Landhandleriet.

Tusen takk for all velvilje og «lån» av området.  Om dere ser noe som ikke er ryddet/tatt inn, vær snill å ta direkte kontakt med løpsleder Arild Røen (arild.roen@dnb.no / tlf: 934 07 146).

 

På hjemmesiden www.nmultra2017.no finner dere bilder fra arrangementet.»

 

Vennlig hilsen

Arild Røen

You may also like...