Åpning av Kvamskogen Landhandleri

Fredag 09.12.16 åpnet Kvamskogen Landhandleri i tidligere NAF Camping på Kvamskogen. Nå blir det gårdsbutikk med dagligvarer, lokale råvarer og bakeriutsalg. Men de lover også lokale ølsorter og varmmat. Det er Ove-Henning Børsvik som er mannen bak Kvamskogen Landhandleri. Han driver fra før Evanger Landhandleri som ble startet i 2014, etter at dagligvarebutikken i de samme lokalene la ned.

– Vi legger ned restauranten, men vil tilby matretter som kundene kan ta med seg. Vi vil ha en varmdisk med hjemmelagede kjøttkaker, raspeballer og pannekaker. Videre skal vi tilby verdens beste softis og gi folk den samme opplevelsen som de fikk da de reiste til NAF-hytten og kjøpte is og kaffi og tok en pause. Her skal du få softis med rørte jordbær fra Bergsdalen på Dale, sier Bjørsvik til Bergensmagasinet.

«Vår visjon er å skape et levende sentrum på Kvamskogen.
Kvamskogen Landhandleri skal bidra med dette gjennom å drive en god gammeldags landhandel i lokalene til NAFen på Kvamskogen. Her håper vi å gi deg en handleopplevelse utenom det vanlige. Hos oss skal du få spennende mat og drikke fra lokale gårdsprodusenter i Hardanger, Voss, Vaksdal og Samanger. Men du skal også finner alt det andre du trenger av dagligvare og mye annet spennende. På Kvamskogen Landhandleri får du ferske bakevarer hver dag, heimalaga middag til å ta med hjem, og vi har også over 150 forskjellige sorter drikke med og uten alkohol», skriver Kvamskogen Landhandleri på Facebook.

Kvamskogen Vel er meget postitive til at Ove-Henning Bjørsvik åpner butikk på Kvamskogen. Det er flott å se at det satses flere steder på Kvamskogen, og vi tror dette er med å snu den negative trenden vi har sett de siste årene.

 

You may also like...